12 heinäkuuta, 2018

Janne kokkaa: T-Bone pihvin 🥩


Tämä oli suorastaan pakko tehdä koska kyseinen pihvi maksoi hurjat kymmenen euroa! :D Nyt pääsette Jannen keittiöön näkemään ja kuulemaan mitä siellä tällä kertaa syötäväksi valmistettiin.

Kyseessä Lidlin Grillimaisteri USA, 400g T-Bone steak. Tätä ei kyllä grillattu vaan paistettiin pannulla.

Täytyy sanoa ettei tämä ollut mikään erityinen yllätys vaikka sainkin lihan maistumaan mahtavalta, olisi sama tulos varmasti tullut myös tavallisilla kyljyksillä.

Normaalisti T-Bone steakin pitäisi olla paksu, tämä yksilöni oli varsin ohut, paksussa pihvissä olisin varmasti huomannut paremmin eron perinteisempään kyljykseen.

Annetaan kokonaisarvosanaksi 4/5.